AKRYL NEGLE

Akryl negle er for personer, der ikke har stærk, sunde negle eller evt. bider negle. Akrylnegle placeres på neglen, længde af neglen sker efter eget valg. Derefter anvendes et lag akryl på neglen, der giver neglen et vedvarende sundt og naturligt udseende.

FARVET GELE

Gel polish kombinerer gelens styrke med polish farver, der skaber den perfekte manicure. Denne unikke gel polish er dannet gennem et LED/UV lys efter hver lag, hvilket indebærer en holdbarhed der rækker 2-3 uger længere end den normale typiske negle polish.

MANICURE

Vores manicure bevarer hænder og negle med et sundt og elegant udseende. Først skubbes neglebåndet tilbage og soigneres- derefter klippes og formes neglen, til sidst masseres hånden og behandling afsluttes med polering af neglene.

AKRYL OPFYLDING

Til denne teknik anvendes et akrylpulver til akrylneglen, der er vokset frem.

AKRYL PINK & WHITE PULVER

Akryl Pink & White pulver er identisk med akryl negle dog således, at der anvendes en to trins procedure, der giver negle et fransk manicure udseende. Først påføres det pink pulver og derefter det hvide pulver der sammen med det pink pulver giver et fransk manicure udseende, der kræver ikke efterfølgende pleje eller polering.

SPA PEDICURE

Vores spa pedicure er den ultimative oplevelse af total body velvære. Fødder sænkes i boblende varmt vand, mens de lænder dem tilbage massagestolen, hvor hele kroppen masseres. Når tånegle er renset, klippet, neglebåndende formet og død hud fjernet, afsluttes behandlingen med massage og resultatet bliver et naturligt udseende eller farve efter valg.

Når behandlingen er helt færdig, har de dejlige bløde fødder.

 

ProfessioNAIL Kolding Storcenter